Marten Nederlands kampioen Z2,- DE !!

Marten Luiten en Movie Star, lid van RV Neta, hebben meegedaan op de Hippiade dressuur. Zowel in de gewone proef als de kür op muziek was Marten de concurrentie te sterk af. Hij werd twee keer eerste met 76,75 % in de reguliere proef en met maar liefst 80,375% in de afsluitende kür op muziek. Marten is trots op zijn pony en kon op de laatste lijn alleen maar genieten, en dat deed het publiek ook, wat enthousiast aan het applaudisseren was.

 

Afbeeldingsresultaat voor Marten luiten Hippiade

 

Marten succesvol op internationale wedstrijd in Roosendaal.

Marten Luiten – Movie Star
CDI Roosendaal 2017
© DigiShots

Een zeer succesvolle wedstrijd voor Marten Luiten in Roosendaal.

De landenproef hebben ze gewonnen, de individuele proef en de kür op muziek wonnen ze!
Landenproef met 72,863 %, de kur op muziek met maar liefst 75,325% en de individuele proef op zaterdag met 75,894%.
In de individuele proef kreeg hij van een jurylid bijna 79%!

“Heel trots op Goldwin’s Hoeve’s Movie Star”, aldus Marten.

 

 

Marten Luiten reserve voor het EK pony’s!

Marten Luiten heeft de dag voor de Groninger Kampioenschappen de laatste kaderwedstrijd in Ermelo gereden met zijn pony Movie Star. Hij had toen een mooi percentage van 71%. Daarna heeft de bondscoach bekend gemaakt dat hij reserve is voor het team dat naar het EK gaat. Een top prestatie, aangezien Marten nog maar sinds dit jaar internationaal rijdt.

Ook met zijn andere pony, Goldwins Hoeve’s Valerion (goedgekeurde hengst van Valerio) heeft Marten goed gepresteerd. Met deze mooie hengst heeft hij meegedaan aan de Knhs Divoza cup voor jonge dressuurpony’s. Daar wist hij te winnen met de super score van 87 punten. Tijdens de finale in Ermelo werd hij net tweede.

Ook heeft Marten goed gepresteerd op de Hippiade. Hij mocht met Valerion en Moviestar heen. Met Valerion is hij 3e geworden en met Movie Star werd hij reservekampioen!!

Marten, van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!! Wij wensen jou nog veel succes met alle komende wedstrijden. 

 

marten

Marten Luiten opgenomen in het A- kader!!

Marten is met zijn pony Moviestar naar zeeland outdoor internationaal geweest, in Nieuw en Sint Joosland. Dat concours werd gehouden van 7 t/m 10 april. Er waren 53 ponycombinaties uit 6 verschillende landen. Dit is opgedeeld in 2 groepen, Marten zat in groep B. Marten reed eerst de landenproef en werd daarin 4e met 69,701%, hetzelfde percentage als de 3e prijs! De volgende dag stond de individuele proef op het programma, hierin werd Marten  3e met 70,65 %. De laatste dag was de kür op muziek voor de beste 9 uit groep A en B. Marten reed een mooie kür en werd 4e met 72%!
Een top concours voor hem!

Op 23 april was er weer een KNHS-Felix cup wedstrijd in Almelo. Moviestar en Marten reden heel sterk en kregen hiervoor 71,8%, goed voor een  3e prijs en dit was Marten zijn 3e A-kader score!! Nu is hij opgenomen in het A- Kader dressuur pony’s!! Heel knap, in zo’n korte tijd!!

Inmiddels heeft Marten op 7 mei de Flelix Cup in Kootwijk gereden. Binnenkort komen hiervan de uitslagen op onze website. Wij wensen Marten alvast heel veel succes tijdens zijn internationale wedstrijd in Odense!

 

Almelo                       Almelo 2

 

Dhr. Vos erelid RV Neta!

Na heel veel jaren Penningmeester van LR Neta te zijn geweest stopt Dhr. Vos daar mee. Hij heeft het penningmeesterschap altijd zeer professioneel en goed uitgevoerd. Tijdens de ledenvergadering van 18 april jongstleden is hij benoemd tot erelid van RV Neta.

De nieuwe penningmeester is N. Vos. Wel dezelfde naam, maar geen familie. Wij willen Dhr. Vos ook via deze weg heel erg bedanken voor zijn jarenlange goede inzet en wensen meneer N. Vos succes als penningmeester!

 

IMG-20160418-WA0004                          IMG-20160418-WA0005