RV NETA doet mee aan Rabo ClubSupport, stem ook en help je vereniging!

afbeelding.png
afbeelding.png

RV NETA doet mee aan Rabo ClubSupport, stem ook en help je vereniging!

Jij beslist mee! Jij stemt toch ook?

RV NETA doet dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Met behulp van Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Meer stemmen betekent meer steun van de Rabobank.

Stemmen? Dat is heel eenvoudig

Bekijk hoe je ons kan steunen op www.rabobank.nl/clubsupport. Het kan heel eenvoudig met de Rabo bankieren app of via de website. Stemmen kan vanaf nu al en kan uiterlijk tot en met zondag 25 oktober.

Waarom?

Het is voor RV NETA belangrijk om een actieve vereniging te zijn en te blijven. We willen graag de wintercompetitie dressuur kunnen organiseren (mits dit in de huidige situatie mogelijk is) medio begin 2021. Daarnaast kijken we ook naar mogelijkheden om clinics dan wel in de zomer één of meerdere wedstrijden te plannen. Om dit alles te kunnen organiseren is hulp nodig in allerlei vormen, ook jou stem is daarvoor belangrijk!

ALVAST BEDANKT VOOR JE STEM!

afbeelding.png

EDR Springconcours RV NETA 2020 afgelast

Daar waar we voorgaande jaren rond deze tijd actief bezig zijn met de organisatie van het EDR springconcours van RV NETA, dat aan het einde van het jaar plaatsvind, hebben we dit jaar tot onze spijt moeten besluiten dat we een jaar overslaan. We hebben hiertoe besloten omdat het in de huidige situatie niet verantwoord en niet realiseerbaar is om een groot springconcours te organiseren. Op dit moment zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om de wintercompetitie dressuur wel door te kunnen laten gaan. Nader bericht hierover volgt.

Vooraankonding Algemene ledenvergadering RV NETA. Update 15-03: AFGELAST

Beste leden van RV NETA,

Namens het bestuur van RV NETA willen wij u van harte uitnodigen voor onze Algemene ledenvergadering. Deze zal plaats vinden op woensdagavond 15 april 2020 om 20:00 uur. U bent welkom bovenin de vergaderruimte van Brasserie restaurant de Tellerlikker te Winschoten.
Onder het genot van een kopje koffie of thee blikken wij terug op de bestuurlijke en lopende zaken van afgelopen jaar en kijken wij vooruit naar de toekomst. De agenda van de ALV volgt op een later moment. 

Wanneer: woensdag 15 april 2020
Plaats: Brasserie restaurant de Tellerlikker, Venne 111, 9671 EP te Winschoten (vergaderruimte 1e verdieping).
Aanvang: 20:00 uur

Met vriendelijke groet,
Bestuur RV NETA

Update 15-03: in verband met de huidige omstandigheden hebben wij besloten om de algemene ledenvergadering af te gelasten, mede op advies van de KNHS. Wanneer de ALV wel plaats gaat vinden, is nog niet duidelijk.

EDR springconcours 2019 en wintercompetitie dressuur 2020

EDR Springconcours 2019!

Zaterdag 30 november
M, Z, ZZ & L paarden

Zondag 1 december
BB t/m ZZ pony’s
BB & B paarden

MEEDOEN?
mail naar: cwcoenraadts@planet.nl of lrneta@hotmail.com

Data Dressuurwedstrijden 2020!

19-01         B t/m Z2 (pony’s)
25/26-01  B t/m ZZL (paarden)
22-02        B t/m ZZL (paarden)
23-02        B t/m Z2 (pony’s)
14-03         B t/m ZZL (paarden)
15-03         B t/m Z2 (pony’s)
05-04        Finale kür op muziek (paarden & pony’s)

MEEDOEN?
mail naar: cwcoenraadts@planet.nl of lrneta@hotmail.com

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP ONZE FACEBOOKPAGINA OF BIJ DE NIEUWSBERICHTEN OP DEZE WEBSITE.

IICH Groningen 2018-2019 – topprestaties leden RV NETA

Tijdens het IICH Groningen Subtop 2018-2019 hebben 2 van onze leden van RV NETA hoge ogen gegooid.

Vai Bruntink reed op Darabel en werd 1e bij de klasse PSG. Een heel goede prestatie. We wisten al dat Vai met Darabel het heel goed deed in de dressuur sport, maar het moet toch allemaal wel goed op zijn plaats vallen om telkens weer goed te presteren. Vai van harte gefeliciteerd met de behaalde overwinning. We zijn er trots op dat we jou in ons ledenbestand hebben.

Bij de Grand Prix werd Christa Larmoyeur 1e op Super Horse Aston Martin.NL. Met recht een Super Horse, want we weten allemaal wat hij heeft moeten doorstaan. Het is een groot compliment voor Christa dat ze samen met Aston weer zulke goed prestaties neer zet. Geduld wordt vaak beloond. Christa van harte gefeliciteerd met de behaalde overwinning en nog veel succes in de toekomst met dit paard

Op 27 december werd de finale gereden van de  DCIG competitie en ook hierbij deden onze leden het erg goed. In de klasse Z1/Z2 werd Linda Kouwenhoven op Superhorse Happymood 1e en dit was 3 keer op een rij; eerst in de klasse L toen in de klasse M en nu in de klasse Z. Van harte gefeliciteerd Linda. Hierna werd de kür afgesloten met de klasse ZZL en Marten Luiten werd met overmacht kampioen. Dit was wel te verwachten maar toch moet je het wel even doen. Marten Luiten staat met Finona als 3e geklasseerd op de Fei World ranking lijst en dit is een enorme prestatie. Bovendien bezette Marten in de klasse L nog de 2e plaats met Rolina M, een combinatie waar we beslist nog meer van gaan horen.

We hopen dat ook het jaar 2019 voor deze ruiters & amazones, maar ook voor al onze leden succesvol mag gaan worden en vooral veel plezier mogen gaan beleven aan de paardensport.

EDR 2018 – 1 en 2 december

EDR concours 2018

 Dit jaar hadden we besloten om ons jaarlijkse EDR concours te houden in december, omdat we waarnamen dat het concours in oktober watterug begon te lopen, temeer ook omdat het erg snel was na het outdoorseizoen.Het leek ons verstandiger om het in december te organiseren daar IndoorZuidbroek er ook in december al begint met de springwedstrijden. Nou dat hebbenwe geweten, er was veel deelname en ook de Duitse deelnemers weten ons concoursweer te vinden, met dank aan Claudius die op fb ook Duitse reclame maakt, super. Trouwens we waren erg actiefop fb en regelmatig kwam ons EDR concours voor bij. Dit is waarschijnlijk ookeen van de redenen dat er veel ruiters op af kwamen

Er was wel een puntje, de secretaresse brak voor hetconcours haar enkel en kon niet aanwezig zijn. Ze verwerkte wel de deelname,maar op de dagen zelf was Derk Scheper zo lief om het over te nemen. Geweldig Derk, heel hartelijk dank.

De  vrijwilligers hebben weer veel werk verzet om alles goed te laten verlopen, er stond een mooi parcours ( schoon gemaakt en geverfd ),bouwers deden goed hun best en ook de ringmeesters hadden weer hun handen vol. We willen ieder heel hartelijk dank zeggen voor hun tomeloze inzet en hopen volgend jaar weer een beroep op hun te mogen en kunnen doen.

Het concours zelf verliep na alle tevredenheid. Er was  verhoogd prijzengeld ( Neta bestond dit jaar 95 jaar ) en een extra prijs voor de ruiter/amazone die de beste prestatie neerzette over 2 parcoursen.

Het is ook leuk dat de pony’s nu al voor de 2e keer meedoen. Dit jaar was het aantal deelnemers erg goed, waarschijnlijk ook omdat we ook voor de pony ruiters geldprijzen hadden.

Al met al kunnen we terug zien op een mooi concours en  zijn we zeker gemotiveerd om dit zo door  te zetten in december.

Onder voor behoud: Misschien organiseren we een outdoorconcours bij De Toekomst. Claudius Visser heeft contact met KoenMeijer.     

De toekomst zal het leren!!

Marten maakt internationaal junioren debuut

Begin april kwam Marten aan de start tijdens CDI Zeeland waar hij met Fynona zijn junioren debuut maakte. In de landenproef behaalde hij een mooie score van 68,8% en werd daarmee 10e. De individuele proef nog beter, daar werd hij 6e met 69,9%. Daarmee was hij de 2e Nederlander. In de afsluitende kür werd hij eveneens 6e met 71,9%. Daar was hij de 3e Nederlander. Een mooi internationaal debuut van deze combinatie. Wij zullen vast nog meer van hen zien en horen en wensen hem veel succes!