Vooraankonding Algemene ledenvergadering RV NETA. Update 15-03: AFGELAST

Beste leden van RV NETA,

Namens het bestuur van RV NETA willen wij u van harte uitnodigen voor onze Algemene ledenvergadering. Deze zal plaats vinden op woensdagavond 15 april 2020 om 20:00 uur. U bent welkom bovenin de vergaderruimte van Brasserie restaurant de Tellerlikker te Winschoten.
Onder het genot van een kopje koffie of thee blikken wij terug op de bestuurlijke en lopende zaken van afgelopen jaar en kijken wij vooruit naar de toekomst. De agenda van de ALV volgt op een later moment. 

Wanneer: woensdag 15 april 2020
Plaats: Brasserie restaurant de Tellerlikker, Venne 111, 9671 EP te Winschoten (vergaderruimte 1e verdieping).
Aanvang: 20:00 uur

Met vriendelijke groet,
Bestuur RV NETA

Update 15-03: in verband met de huidige omstandigheden hebben wij besloten om de algemene ledenvergadering af te gelasten, mede op advies van de KNHS. Wanneer de ALV wel plaats gaat vinden, is nog niet duidelijk.

Marten Luiten sluit 2019 jaar goed af en begint 2020 fantastisch!

Marten Luiten start inmiddels al in de young riders rubrieken. In 2019 maakte hij in die rubriek zijn debuut. Nieuwe proeven en nieuwe concurrentie.

Op 27 december vond de wedstrijd voor kadervorming plaats in Nieuw en Sint Joosland. (knhs Anemone horsetrucks greenpoint cup) Deze heeft Marten gewonnen met een percentage van 74,8%. Dat was tevens zijn tweede A- kaderscore bij de young riders. De eerste behaalde hij al eerder tijdens CDI Exloo. (Internationaal).

Vervolgens startte Marten in Zuidbroek in het ZZ- Zwaar. Deze wedstrijd heeft hij gewonnen met 73,667%. Daarnaast won hij daar ook de kür op muziek met 75,99%. Het was super om te zien en hij kreeg een fantastisch applaus! Een week later reed Marten nog mee tijdens een show in Zuidbroek. Daar “schudde” Marten samen met de merrie Fynona (v. Ampere). een paar geweldige series uit zijn mouw. Want zo eenvoudig en mooi zagen de wissels eruit!

Afgelopen weekend startte Marten in Tolbert op de wedstrijd voor kadervorming. (knhs Anemone horsetrucks greenpoint cup). Deze wedstrijd won hij ook met een score van 74,6%. Dat was zijn derde A-kaderscore achter elkaar!

Met deze fantastische scores is Marten opgenomen in het A- kader.

Wij, als LR Neta, zijn trots op Marten en wensen hem erg veel succes tijdens de komende wedstrijden!

Foto door Roland Hitze.

Foto is gemaakt door Roland Hitze!

EDR springconcours 2019 en wintercompetitie dressuur 2020

EDR Springconcours 2019!

Zaterdag 30 november
M, Z, ZZ & L paarden

Zondag 1 december
BB t/m ZZ pony’s
BB & B paarden

MEEDOEN?
mail naar: cwcoenraadts@planet.nl of lrneta@hotmail.com

Data Dressuurwedstrijden 2020!

19-01         B t/m Z2 (pony’s)
25/26-01  B t/m ZZL (paarden)
22-02        B t/m ZZL (paarden)
23-02        B t/m Z2 (pony’s)
14-03         B t/m ZZL (paarden)
15-03         B t/m Z2 (pony’s)
05-04        Finale kür op muziek (paarden & pony’s)

MEEDOEN?
mail naar: cwcoenraadts@planet.nl of lrneta@hotmail.com

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP ONZE FACEBOOKPAGINA OF BIJ DE NIEUWSBERICHTEN OP DEZE WEBSITE.

Groninger Kampioenschappen!

Afgelopen weekend werden de kampioenschappen van Groningen verreden op de drafbaan in Groningen. Een mooie locatie voor een mooi kampioenschap. De leden van RV Neta deden hier ook aan mee en niet zonder succes. Hieronder een overzicht van de prijswinnaars en we willen iedereen die naar het NK gaat alvast veel succes wensen.

Springen:
KAMPIOEN L cat. C pony’s: Danique Huesken.
KAMPIOEN B paarden: Fiori van Kranen.

Dressuur:
B paarden: 2e plaats: Gerda Rooks
B paarden; 4e plaats: Henriëtte Kleefman
B paarden: 5e plaats: Kimberley Reijgersberg

L1 paarden: KAMPIOEN Joyce van de Water.
M1 paarden: 2e plaats: Linda Kouwenhoven
M1 paarden: 3e plaats: Linda Kouwenhoven
Z1 paarden: 4e plaats: Esther Coenraadts.

meertallen klasse L, M en Z: KAMPIOEN!!!

Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd en veel succes op het NK!!

Joyce van de Water, met Keanu! Foto gemaakt door: Roland Hitze!

Marten Luiten succesvol op weg, op het EK in Italië!

Voordat Marten naar het EK ging werd bekend dat hij eerste staat op de wereldranglijst bij de junioren! Dat is al een super prestatie en daar kwam nog bij dat hij Nederland mag gaan vertegenwoordigen op het EK.

Het EK is inmiddels begonnen en Marten is goed van start gegaan. In de eerste proef behaalde Marten een 3e plaats (met 76,3%) van de 78 starters. De eerste en tweede plaats waren voor Duitsland. Met het team behaalden zij zilver! Een super prestatie! Gefeliciteerd!!

Aanstaande zaterdag staat de individuele proef op het programma en de beste 18 daarvan mogen op zondag kür op muziek rijden. Wij wensen alle Nederlandse ruiters nog veel succes op het EK!

NK Junioren 2019 outdoor

Marten Luiten is met Fynona Nederlands kampioen bij de Junioren geworden! De finaleproef, de kür op muziek, werd op 25 mei gereden in Ermelo. Marten wist de eerste proef op 24 mei ook te winnen. Zijn resultaten over beide dagen was goed voor de winst van dit NK.

Marten van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning!

Ride & Bike – in Wateren

Op 19 mei werd in het plaatsje Wateren Ride en run/ Ride en bike georganiseerd door rijvereniging Hynstewille. Het was een goed georganiseerd evenement met mooi weer en veel gezelligheid. De routes werden aangegeven met pijlen en daarnaast werd elke gereden kilometer ook aangegeven op de route. Enkele fotografen waren aanwezig om de mooie combinaties vast te leggen. Van RV Neta deden Nico en Marieke mee. Hieronder een foto, gemaakt door Josefien Spoelder www.fien-fotografie.nl