Vrijwilligers gezocht Regio kampioenschappen

Beste verenigingen en leden,

op 16 en 17 juli vinden de Regio kampioenschappen plaats in het stadspark in Groningen.  We doen ons best om er weer twee fantastische dagen van te maken.

Om dit mogelijk te maken hebben we veel vrijwilligers nodig. We hopen dat we met behulp van de verenigingen vrijwilligers kunnen vinden die enthousiast zijn en betrokken zijn bij wedstrijden.

De taken waarvoor we mensen zoeken zijn onder andere:

– opbouwen van dressuurterrein (15 juli)

– opbouwen van springpiste (15 juli)

– parcoursbouwer tijdens kampioenschappen

– onderhouden van dressuur terrein tijdens kampioenschappen (mest opruimen etc.)

– parkeer regelaar (zonder certificaat ook welkom)

– stalopzichter

– schrijven bij de dressuur

Ben jij of ken jij iemand die ervaring heeft met één van bovenstaande taken en het leuk vindt om mee te helpen met de kampioenschappen? Mail dan naarsecretaris@paardensportgroningen.nl. Als je voorkeur hebt voor een bepaalde taak en dagdeel, kun je dat erbij vermelden.

Alvast bedankt voor het meedenken en wie weet tot de kampioenschappen!

Met vriendelijke groet,

Namens KNHS Regio Groningen

Dirma Doll

Secretaresse

Marten Luiten opgenomen in het A- kader!!

Marten is met zijn pony Moviestar naar zeeland outdoor internationaal geweest, in Nieuw en Sint Joosland. Dat concours werd gehouden van 7 t/m 10 april. Er waren 53 ponycombinaties uit 6 verschillende landen. Dit is opgedeeld in 2 groepen, Marten zat in groep B. Marten reed eerst de landenproef en werd daarin 4e met 69,701%, hetzelfde percentage als de 3e prijs! De volgende dag stond de individuele proef op het programma, hierin werd Marten  3e met 70,65 %. De laatste dag was de kür op muziek voor de beste 9 uit groep A en B. Marten reed een mooie kür en werd 4e met 72%!
Een top concours voor hem!

Op 23 april was er weer een KNHS-Felix cup wedstrijd in Almelo. Moviestar en Marten reden heel sterk en kregen hiervoor 71,8%, goed voor een  3e prijs en dit was Marten zijn 3e A-kader score!! Nu is hij opgenomen in het A- Kader dressuur pony’s!! Heel knap, in zo’n korte tijd!!

Inmiddels heeft Marten op 7 mei de Flelix Cup in Kootwijk gereden. Binnenkort komen hiervan de uitslagen op onze website. Wij wensen Marten alvast heel veel succes tijdens zijn internationale wedstrijd in Odense!

 

Almelo                       Almelo 2