Wintercompetitie RV NETA

Deze winter starten we een competitie met als afsluiting voor de beste combinaties  , bij de paarden en de pony’s een kür op muziek tijdens de finale op 8 april.

Bij de paarden zijn dit de beste 5 combinaties van de klasse B t/m ZZL. En bij de pony’s de beste 3 combinaties van de klasse B t/m Z2.

Bij weinig deelnemers per klasse is het 1:4

Er zijn voor deze competitie 3 wedstrijden te gaan  waarvan er 2 moeten worden gereden. Als er 3 worden gereden tellen de beste 2 uitslagen.

De data  van de wedstrijden zijn 21 en 22 januari, 4 en 5 februari  en 18 en 19 maart 2017.

Uiteraard  zijn dit allemaal goedgekeurde wedstrijden  door de KNHS.

Er zijn leuke prijzen te verdienen.

We hopen op een goede deelname en de start van een terugkerende competitie.

 

Aanmelden  kan  via het KNHS formulier  te  sturen naar lrneta@hotmail.com  of cwcoenraadts@planet.nl

 

 

vraagprogramma-dressuur

 

LET OP!!!!! Voor de 1e wedstrijd  kan er alleen ingeschreven worden via Mijn KNHS als je mee doet aan de selectie voor de Groninger kampioenschappen.

EDR Concours 2016

okt2016

Op 15 en 16 oktober hebben we weer ons jaarlijks EDR concours gehouden in de manege De Dollard te Winschoten. Het werd een succesvol spring concours met een grote deelname, liefst 350 springers mochten we begroeten , met daar onder bekende namen  bij de springsport.  Een Olympische deelnemer , Jur Vrieling,  deed ook mee en  natuurlijk ook de bekende namen uit de Groningse springwereld, Elmar van Hoorn, Weite Oldenziel, Martijn van Geel , Amber Meijer enz.  Uiteraard zijn we de vele vrijwilligers heel dankbaar voor hun inzet  en hun enthousiasme, want er wordt heel veel werk verzet om alles draaiende te houden.

We kijken terug op een heel prettig concours en danken sponsoren, vrijwilligers en springers voor hun enthousiaste inzet en hopen volgend jaar elkaar weer te mogen begroeten.

okt2016-2

Marten Luiten reserve voor het EK pony’s!

Marten Luiten heeft de dag voor de Groninger Kampioenschappen de laatste kaderwedstrijd in Ermelo gereden met zijn pony Movie Star. Hij had toen een mooi percentage van 71%. Daarna heeft de bondscoach bekend gemaakt dat hij reserve is voor het team dat naar het EK gaat. Een top prestatie, aangezien Marten nog maar sinds dit jaar internationaal rijdt.

Ook met zijn andere pony, Goldwins Hoeve’s Valerion (goedgekeurde hengst van Valerio) heeft Marten goed gepresteerd. Met deze mooie hengst heeft hij meegedaan aan de Knhs Divoza cup voor jonge dressuurpony’s. Daar wist hij te winnen met de super score van 87 punten. Tijdens de finale in Ermelo werd hij net tweede.

Ook heeft Marten goed gepresteerd op de Hippiade. Hij mocht met Valerion en Moviestar heen. Met Valerion is hij 3e geworden en met Movie Star werd hij reservekampioen!!

Marten, van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!! Wij wensen jou nog veel succes met alle komende wedstrijden. 

 

marten