Marten Luiten opgenomen in het A- kader!!

Marten is met zijn pony Moviestar naar zeeland outdoor internationaal geweest, in Nieuw en Sint Joosland. Dat concours werd gehouden van 7 t/m 10 april. Er waren 53 ponycombinaties uit 6 verschillende landen. Dit is opgedeeld in 2 groepen, Marten zat in groep B. Marten reed eerst de landenproef en werd daarin 4e met 69,701%, hetzelfde percentage als de 3e prijs! De volgende dag stond de individuele proef op het programma, hierin werd Marten  3e met 70,65 %. De laatste dag was de kür op muziek voor de beste 9 uit groep A en B. Marten reed een mooie kür en werd 4e met 72%!
Een top concours voor hem!

Op 23 april was er weer een KNHS-Felix cup wedstrijd in Almelo. Moviestar en Marten reden heel sterk en kregen hiervoor 71,8%, goed voor een  3e prijs en dit was Marten zijn 3e A-kader score!! Nu is hij opgenomen in het A- Kader dressuur pony’s!! Heel knap, in zo’n korte tijd!!

Inmiddels heeft Marten op 7 mei de Flelix Cup in Kootwijk gereden. Binnenkort komen hiervan de uitslagen op onze website. Wij wensen Marten alvast heel veel succes tijdens zijn internationale wedstrijd in Odense!

 

Almelo                       Almelo 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *