Marten Luiten reserve voor het EK pony’s!

Marten Luiten heeft de dag voor de Groninger Kampioenschappen de laatste kaderwedstrijd in Ermelo gereden met zijn pony Movie Star. Hij had toen een mooi percentage van 71%. Daarna heeft de bondscoach bekend gemaakt dat hij reserve is voor het team dat naar het EK gaat. Een top prestatie, aangezien Marten nog maar sinds dit jaar internationaal rijdt.

Ook met zijn andere pony, Goldwins Hoeve’s Valerion (goedgekeurde hengst van Valerio) heeft Marten goed gepresteerd. Met deze mooie hengst heeft hij meegedaan aan de Knhs Divoza cup voor jonge dressuurpony’s. Daar wist hij te winnen met de super score van 87 punten. Tijdens de finale in Ermelo werd hij net tweede.

Ook heeft Marten goed gepresteerd op de Hippiade. Hij mocht met Valerion en Moviestar heen. Met Valerion is hij 3e geworden en met Movie Star werd hij reservekampioen!!

Marten, van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!! Wij wensen jou nog veel succes met alle komende wedstrijden. 

 

marten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *