NK dressuur- Gelderland

Van 26- 29 juli vond het NK plaats in Ermelo voor de Children, Junioren, Young riders, Under 25, Lichte tour, Zware tour, ZZ Zwaar en Paradressuur.

Van onze vereniging deden twee leden mee.

Vai Bruntink deed met haar paarden Darabel (Westpoint) en Cum Laude (Apache) mee in de Lichte tour. Zij werd met Darabel eerste in de kleine finale. Dit werd ze met een mooie score van 71,4225%. Met Cum Laude behaalde ze een mooie 5e plaats in dezelfde rubriek. Met een score van 68,725%. Gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

Marten Luiten deed mee bij de junioren, met zijn paard Fynona. Hij had in zijn eerste proef een mooie score van 71,6% en een derde plaats. Op zaterdag werd de afsluitende kür verreden. Daar behaalde Marten een score van 73% en werd ook 3e in de kür. Daarmee heeft hij de bronzen medaille behaald op zijn eerste NK bij de junioren. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

 
Marten Luiten                                      Vai Bruntink – foto door: Aniek de Wit.