IICH Groningen 2018-2019 – topprestaties leden RV NETA

Tijdens het IICH Groningen Subtop 2018-2019 hebben 2 van onze leden van RV NETA hoge ogen gegooid.

Vai Bruntink reed op Darabel en werd 1e bij de klasse PSG. Een heel goede prestatie. We wisten al dat Vai met Darabel het heel goed deed in de dressuur sport, maar het moet toch allemaal wel goed op zijn plaats vallen om telkens weer goed te presteren. Vai van harte gefeliciteerd met de behaalde overwinning. We zijn er trots op dat we jou in ons ledenbestand hebben.

Bij de Grand Prix werd Christa Larmoyeur 1e op Super Horse Aston Martin.NL. Met recht een Super Horse, want we weten allemaal wat hij heeft moeten doorstaan. Het is een groot compliment voor Christa dat ze samen met Aston weer zulke goed prestaties neer zet. Geduld wordt vaak beloond. Christa van harte gefeliciteerd met de behaalde overwinning en nog veel succes in de toekomst met dit paard

Op 27 december werd de finale gereden van de  DCIG competitie en ook hierbij deden onze leden het erg goed. In de klasse Z1/Z2 werd Linda Kouwenhoven op Superhorse Happymood 1e en dit was 3 keer op een rij; eerst in de klasse L toen in de klasse M en nu in de klasse Z. Van harte gefeliciteerd Linda. Hierna werd de kür afgesloten met de klasse ZZL en Marten Luiten werd met overmacht kampioen. Dit was wel te verwachten maar toch moet je het wel even doen. Marten Luiten staat met Finona als 3e geklasseerd op de Fei World ranking lijst en dit is een enorme prestatie. Bovendien bezette Marten in de klasse L nog de 2e plaats met Rolina M, een combinatie waar we beslist nog meer van gaan horen.

We hopen dat ook het jaar 2019 voor deze ruiters & amazones, maar ook voor al onze leden succesvol mag gaan worden en vooral veel plezier mogen gaan beleven aan de paardensport.