Avondje uit met de vrijwilligers.

Zaterdag 12 mei vond het jaarlijkse uitje voor vrijwilligers plaats. Eerst zijn we gaan bowlen en aansluitend hebben we heerlijk gegeten en gezellig gekletst. Het was een geslaagde avond.

LR NETA kijkt weer uit naar een fijne samenwerking tijdens het EDR- springconcours of tijdens een van onze gezellige dressuurwedstrijden.
VRIJWILLIGERS: SUPER BEDANKT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marten maakt internationaal junioren debuut

Begin april kwam Marten aan de start tijdens CDI Zeeland waar hij met Fynona zijn junioren debuut maakte. In de landenproef behaalde hij een mooie score van 68,8% en werd daarmee 10e. De individuele proef nog beter, daar werd hij 6e met 69,9%. Daarmee was hij de 2e Nederlander. In de afsluitende kür werd hij eveneens 6e met 71,9%. Daar was hij de 3e Nederlander. Een mooi internationaal debuut van deze combinatie. Wij zullen vast nog meer van hen zien en horen en wensen hem veel succes!

 

Algemene ledenvergadering maandagavond 16 april 20:00 uur

Beste leden van RV NETA,
Namens het bestuur van LR NETA willen wij u van harte uitnodigen voor onze Algemene ledenvergadering. Deze zal plaats vinden op maandagavond 16 april 2018 om 20:00 uur. U bent welkom bij hotel/restaurant in den Stallen te Winschoten
Onder het genot van een kopje koffie blikken wij terug op de bestuurlijke en lopende zaken van afgelopen jaar en kijken wij vooruit naar de toekomst. De agenda van de ALV volgt op een later moment.
Wanneer: Maandag 16 april 2018 20:00 uur
Plaats: Hotel restaurant in den Stallen. Adres: Oostereinde 10, 9672 TC, Winschoten.
Aanvang: 20:00 uur
Met vriendelijke groet,
Bestuur RV NETA

Finaledag dressuurcompetitie kür op muziek

Zondag 8 april organiseren wij, LR NETA te Winschoten, de finaledag van de Winter-dressuurcompetitie middels een kür op muziek. Op deze finaledag kunt u genieten van paarden en pony’s in allerlei klassen. De klassen B tot en met de ZZ licht komen aan bod. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken, iedereen is welkom!!!
Woensdagavond 28 maart oefenavond kür op muziek:
Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 combinaties) organiseren wij speciaal voor belanghebbenden op woensdagavond 28 maart een avond in de manege De Dollard om te kunnen oefenen voor de kür op muziek. Op deze avond zorgen we ervoor dat u uw kür met muziek kunt uitproberen. Heeft u hier interesse in dan kunt u telefonisch contact opnemen met mvr. Coenraadts (06-30774318) of mailen via cwcoenraadts@planet.nl. Vanaf 18:00 uur kunt u terecht in manege de Dollard te Winschoten. Kosten zijn € 10,- per deelname.

Uitslag competitie

De deelnemers voor de kür op muziek voor de klasse B, kunnen deze kür krijgen  bij het secretariaat, cwcoenraadts@planet.nl. deze wordt dan toegestuurd.

 

competitie B paarden

competitie L1 paarden

competitie L2 paarden

competitie M1 paarden

competitie M2 paarden

competitie Z1 paarden

competitie Z2 paarden

competitie ZZL paarden

Pony comp. B-L1 cat.AB

Pony comp. B

Pony comp. L1

Pony comp. L2

Pony comp. M1

Pony comp. M2

Pony comp. Z 

kur B ponies en paarden

Data dressuurwedstrijden 2018

Data Dressuurwedstrijden 2018!

14 januari: Pony’s dressuur B tot en met Z2. (tevens selectie Groninger Kampioenschappen)

20 en 21 januari: paarden (tevens selectie Groninger Kampioenschappen klasses M1 t/m ZZL)

24 en 25 februari: pony’s en paarden (B tot en met Z2 pony’s B tot en met ZZ- Licht paarden).

10 en 11 maart: pony’s en paarden (B tot en met Z2 pony’s B tot en met ZZ- Licht paarden).

8 april: FINALE: kür op muziek pony’s en paarden.

OPGEVEN? mail naar: cwcoenraadts@planet.nl of lrneta@hotmail.com

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP ONZE FACEBOOKPAGINA OF BIJ DE NIEUWSBERICHTEN OP DEZE WEBSITE.

 


 

IIICH Groningen 2017

In de laatste maand van het jaar kijken alle ruiters en amazones al uit naar IICH Groningen en velen hopen daar een plaatsje te bemachtigen bij het springen of bij de dressuur. Voor de dressuur ruiters gaat er een competitie aan vooraf om zich op deze manier te kwalificeren voor de finale van DCIG. Ze mogen dan een kür op muziek rijden. Ook dit jaar hadden zich weer leden van RV NETA gekwalificeerd en bereiden zich voor op de kür.
Maar eerst kwam op 23 december de subtop aan de beurt. Ook hieraan deden leden van NETA mee en presteerden goed. In de klasse ZZ-Zwaar werd Vai Bruntink 1e met Cum Laude met het mooie percentage van 70,00 %, in de klasse Lichte Tour bezette Vai op Darabel een mooie 2e plek met een percentage van 69.69 % en bij de Grand Prix ging Vai voor een 3e plaats met Chardonny, 65,07 % en ons alle wel bekend, Christi Larmoyeur bezette met Nora de 5e plek , 64,30 %.
Op 30 december kwamen de finalisten van de DCIG competitie aan de beurt met de kür op muziek, ook hier waren leden van RV NETA vertegenwoordigd en ze deden het heel goed in een sterk veld.
Bij de L paarden mochten Shannon Holmes en Esther Coenraadts zich bij de prijswinnaars opstellen. Shannon Holmes werd op Giovanni 2e met 67,667 % en Esther Coenraadts op Ignado werd 3e , 67,500 %
In de klasse M werd Linda Kouwenhoven heel fraai kampioen, ze reed op Superhorse Happymood en had een heel mooie score van 72,00%.
In de klasse Z bezette Linda Kouwenhoven op Superhorse Giovanni een 4e plek met een percentage van 66,583% en Maaike Slootweg legde beslag op de 5e plaats met Gino, 65,813 %. Ook Dana Peters weerde zich goed in het sterke veld en legde beslag op de 9e plek met 63,750 %.
Al met al kunnen we terug kijken op mooie dressuursport. We feliciteren alle prijswinnaars met de behaalde resultaten.
We wensen iedereen een mooi en sportief 2018 en hopen elkaar weer terug te zien op de komende dressuurwedstrijden.
We beginnen nu met de selectiewedstrijden, pony’s en paarden voor de Groninger Kampioenschappen en ook met Winter Competite van RV NETA .