afbeelding.png
afbeelding.png

RV NETA doet mee aan Rabo ClubSupport, stem ook en help je vereniging!

Jij beslist mee! Jij stemt toch ook?

RV NETA doet dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Met behulp van Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Meer stemmen betekent meer steun van de Rabobank.

Stemmen? Dat is heel eenvoudig

Bekijk hoe je ons kan steunen op www.rabobank.nl/clubsupport. Het kan heel eenvoudig met de Rabo bankieren app of via de website. Stemmen kan vanaf nu al en kan uiterlijk tot en met zondag 25 oktober.

Waarom?

Het is voor RV NETA belangrijk om een actieve vereniging te zijn en te blijven. We willen graag de wintercompetitie dressuur kunnen organiseren (mits dit in de huidige situatie mogelijk is) medio begin 2021. Daarnaast kijken we ook naar mogelijkheden om clinics dan wel in de zomer één of meerdere wedstrijden te plannen. Om dit alles te kunnen organiseren is hulp nodig in allerlei vormen, ook jou stem is daarvoor belangrijk!

ALVAST BEDANKT VOOR JE STEM!

afbeelding.png
RV NETA doet mee aan Rabo ClubSupport, stem ook en help je vereniging!