Definitieve datum Algemene Ledenvergadering RV NETA donderdag 07-10-2021

Gelukkig kunnen we na een (te) lange periode de ALV weer organiseren, zoals de situatie is. We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de ALV. De definitieve datum is donderdag 07 oktober 2021. Uiteraard nemen we de dan geldende regels in acht. We vragen jullie om vooraf aan te melden, zodat we weten hoeveel leden komen. De uitnodiging volgt nog via de e-mail.

Inloop: vanaf 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Locatie:

Restaurant Brasserie De Tellerlikker
Venne 111
9671 EP Winschoten
De vergaderzaal is op de 1e verdieping (bij binnenkomst gelijk rechtuit de trap op). Je vindt de Tellerlikker tegenover de Scapino.

Marten Luiten scoort ruim 80% op NK Young Riders

Met trots melden we dat RV NETA-lid Marten Luiten medio 6 juni een super goede prestatie neergezet heeft op het NK Young Riders. Met merrie Fynona heeft Marten in de kür op muziek een score behaald van 82,375%, dat hem een gouden medaille opleverde. Vorig jaar behaalde hij ook al een zeer goed resultaat met een zilveren medaille. Mede dankzij deze goede score is hij geselecteerd voor het EK. Wij feliciteren hem met dit geweldig resultaat!

Geen competitie dit jaar.

Dit indoor seizoen organiseren wij helaas geen wintercompetitie. Deze vindt normaal plaats in de maanden januari, februari en maart.

Dit heeft natuurlijk (deels) te maken met Corona. Daarnaast kunnen wij vanaf januari niet meer terecht in manege de Dollard in Winschoten. De manege in Winschoten zal niet meer gebruikt worden als manege.

Wij zijn al druk bezig, voor het volgende winterseizoen (2021/2022), om onze wedstrijden op een andere locatie te laten plaatsvinden.

Meer informatie hierover volgt nog.

Wij wensen iedereen voor nu goede feestdagen en alvast een gezond en goed 2021!

LR Neta

RV NETA doet mee aan Rabo ClubSupport, stem ook en help je vereniging!

afbeelding.png
afbeelding.png

RV NETA doet mee aan Rabo ClubSupport, stem ook en help je vereniging!

Jij beslist mee! Jij stemt toch ook?

RV NETA doet dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Met behulp van Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Meer stemmen betekent meer steun van de Rabobank.

Stemmen? Dat is heel eenvoudig

Bekijk hoe je ons kan steunen op www.rabobank.nl/clubsupport. Het kan heel eenvoudig met de Rabo bankieren app of via de website. Stemmen kan vanaf nu al en kan uiterlijk tot en met zondag 25 oktober.

Waarom?

Het is voor RV NETA belangrijk om een actieve vereniging te zijn en te blijven. We willen graag de wintercompetitie dressuur kunnen organiseren (mits dit in de huidige situatie mogelijk is) medio begin 2021. Daarnaast kijken we ook naar mogelijkheden om clinics dan wel in de zomer één of meerdere wedstrijden te plannen. Om dit alles te kunnen organiseren is hulp nodig in allerlei vormen, ook jou stem is daarvoor belangrijk!

ALVAST BEDANKT VOOR JE STEM!

afbeelding.png

EDR Springconcours RV NETA 2020 afgelast

Daar waar we voorgaande jaren rond deze tijd actief bezig zijn met de organisatie van het EDR springconcours van RV NETA, dat aan het einde van het jaar plaatsvind, hebben we dit jaar tot onze spijt moeten besluiten dat we een jaar overslaan. We hebben hiertoe besloten omdat het in de huidige situatie niet verantwoord en niet realiseerbaar is om een groot springconcours te organiseren. Op dit moment zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om de wintercompetitie dressuur wel door te kunnen laten gaan. Nader bericht hierover volgt.

Ek young riders 2020!

Marten Luiten is voor Nederland afgereisd naar Hongarije waar het Europees Kampioenschap voor de Young riders werd gehouden. Marten was geselecteerd met zijn paard Fynona (v. Ampère).

Het EK, voor de Young Riders en de junioren, werd gehouden in de week van 17 augustus tot 21 augustus.
Als eerste stond de Landenproef op het programma. Daar reed Nederland heel erg sterk en met een mooie totaalscore van 222.940 won Nederland het GOUD!

Daarna volgende de individuele proef voor het EK. Met een mooie score van 77.559% won Marten het GOUD in deze proef en daarmee is hij EUROPEES KAMPIOEN 2020 geworden! Het zilver was voor de Duitse Lia Welschof met 75.853% en het brons was voor de Nederlandse Daphne van Peperstraten met 74.912%. Quinty Vosssers (NED) haalde een mooie 6e plek met 72.912%.

Op de laatste dag, vrijdag 21 augustus, werd de kür op muziek verreden. Het was een spannende strijd. Daphne van Peperstraten (NED) won het goud in de kür met 80.690%. Het zilver was voor Lia Welschof met 79.230% en het brons werd gewonnen door Marten Luiten met 77.610%.

Wij zijn erg trots op deze geweldige prestaties van ons lid, Marten luiten.

Marten, van Harte Gefeliciteerd met deze fantastische prestaties. We hebben genoten van je proeven en wat zag het er harmonieus en vanzelfsprekend uit!

Foto’s door: Equigeniek. (paardenfotografie).
Tweede gouden medaille voor Marten Luiten in Hongarije - OldambtNu.nl


Vooraankonding Algemene ledenvergadering RV NETA. Update 15-03: AFGELAST

Beste leden van RV NETA,

Namens het bestuur van RV NETA willen wij u van harte uitnodigen voor onze Algemene ledenvergadering. Deze zal plaats vinden op woensdagavond 15 april 2020 om 20:00 uur. U bent welkom bovenin de vergaderruimte van Brasserie restaurant de Tellerlikker te Winschoten.
Onder het genot van een kopje koffie of thee blikken wij terug op de bestuurlijke en lopende zaken van afgelopen jaar en kijken wij vooruit naar de toekomst. De agenda van de ALV volgt op een later moment. 

Wanneer: woensdag 15 april 2020
Plaats: Brasserie restaurant de Tellerlikker, Venne 111, 9671 EP te Winschoten (vergaderruimte 1e verdieping).
Aanvang: 20:00 uur

Met vriendelijke groet,
Bestuur RV NETA

Update 15-03: in verband met de huidige omstandigheden hebben wij besloten om de algemene ledenvergadering af te gelasten, mede op advies van de KNHS. Wanneer de ALV wel plaats gaat vinden, is nog niet duidelijk.

Marten Luiten sluit 2019 jaar goed af en begint 2020 fantastisch!

Marten Luiten start inmiddels al in de young riders rubrieken. In 2019 maakte hij in die rubriek zijn debuut. Nieuwe proeven en nieuwe concurrentie.

Op 27 december vond de wedstrijd voor kadervorming plaats in Nieuw en Sint Joosland. (knhs Anemone horsetrucks greenpoint cup) Deze heeft Marten gewonnen met een percentage van 74,8%. Dat was tevens zijn tweede A- kaderscore bij de young riders. De eerste behaalde hij al eerder tijdens CDI Exloo. (Internationaal).

Vervolgens startte Marten in Zuidbroek in het ZZ- Zwaar. Deze wedstrijd heeft hij gewonnen met 73,667%. Daarnaast won hij daar ook de kür op muziek met 75,99%. Het was super om te zien en hij kreeg een fantastisch applaus! Een week later reed Marten nog mee tijdens een show in Zuidbroek. Daar “schudde” Marten samen met de merrie Fynona (v. Ampere). een paar geweldige series uit zijn mouw. Want zo eenvoudig en mooi zagen de wissels eruit!

Afgelopen weekend startte Marten in Tolbert op de wedstrijd voor kadervorming. (knhs Anemone horsetrucks greenpoint cup). Deze wedstrijd won hij ook met een score van 74,6%. Dat was zijn derde A-kaderscore achter elkaar!

Met deze fantastische scores is Marten opgenomen in het A- kader.

Wij, als LR Neta, zijn trots op Marten en wensen hem erg veel succes tijdens de komende wedstrijden!

Foto door Roland Hitze.

Foto is gemaakt door Roland Hitze!