okt2016

Op 15 en 16 oktober hebben we weer ons jaarlijks EDR concours gehouden in de manege De Dollard te Winschoten. Het werd een succesvol spring concours met een grote deelname, liefst 350 springers mochten we begroeten , met daar onder bekende namen  bij de springsport.  Een Olympische deelnemer , Jur Vrieling,  deed ook mee en  natuurlijk ook de bekende namen uit de Groningse springwereld, Elmar van Hoorn, Weite Oldenziel, Martijn van Geel , Amber Meijer enz.  Uiteraard zijn we de vele vrijwilligers heel dankbaar voor hun inzet  en hun enthousiasme, want er wordt heel veel werk verzet om alles draaiende te houden.

We kijken terug op een heel prettig concours en danken sponsoren, vrijwilligers en springers voor hun enthousiaste inzet en hopen volgend jaar elkaar weer te mogen begroeten.

okt2016-2

EDR Concours 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *