KAMPIOENSCHAPPEN 2017

 

OP 11 en 12 februari werden de Groninger Kampioenschappen  dressuur gereden in de manege De Dollard.

Voor onze vereniging zijn deze kampioenschappen erg goed verlopen. We mogen er trots op zijn dat we  zulke goede ruiters en amazones in onze geledingen hebben.

Het begon al vroeg in de morgen. We starten met de L2 en Marten Luiten werd kampioen op Goldwin’s Hoeve Valerion en bezette ook de 2e plaats op Schierensees Mithril. Een geweldige prestatie, hoewel we het al een beetje gewend zijn van Marten, want hij timmert nationaal ook goed aan de weg. Desalniettemin is de prestatie er niet minder om , want het blijven paarden.

Later op de dag werd Linda Kouwenhoven kampioen in de klasse ZZL,  met Floyd. Ook van Linda zijn we al wat gewend, maar het moet nog wel getoond worden. Beide juryleden waren unaniem van mening dat zij de 1e plaats moest bezetten.

De volgende dag  kwamen de  andere klassen aan de beurt. In de klasse L1 bezette Niels Binnendijk op Givenchy o. de tweede plaats en mag ook naar Ermelo.

In de klasse L2 bezette Joyce van de Water ook de 2e plek, zij reed op Royal Future, en ook zij gaat Groningen  vertegenwoordigen in Ermelo.

In de klasse M1 mochten we weer een kampioen begroeten en wel Dana Peters op Wanieta. Zij liet een mooie proef zien.

Al deze kampioenen en als 2e geëindigd  mogen straks hun beste beentje voor zetten in Ermelo. We wensen  jullie allemaal  heel veel succes.

Maar niet alleen  de winnaars  wensen we succes, een ieder die wedstrijden rijdt wensen we heel veel plezier met de paardensport.

Kampioenschappen 2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *