Op zondag 7 april werd in de manege de Dollard de finale gereden van de Wintercompetitie 2019. We begonnen met de hoogste klasse, ZZL en Z2 paarden, gevolgd dor alle andere klassen. Zowel paarden als pony’s. Het werd een gezellige dag, mede door onze juryleden, Dhr. Kloosterboer en mevr. Oldenburger. Alle deelnemers hadden een leuke kür meegebracht en deden hun uiterste best om dit tot een goed resultaat te brengen. Er kwamen ook veel belangstellenden kijken. We hopen dat we nog vele jaren deze mooie wintercompetitie kunnen organiseren en danken vooral de sponsoren die het mogelijk maken om leuke prijzen uit te delen. De uitslagen kunnen jullie terug vinden op deze website. De foto’s zijn te vinden onder het tabblad “foto’s” op deze website en zijn gemaakt door Marieke.


Bedankt voor jullie deelname en enthousiasme en graag tot volgend jaar!

Winnaars ZZL/ Z2 paarden.

Wintercompetitie 2019