UPDATE 12-01-2022
De onderzekerheid wat er gaat gebeuren na 14 januari met de maatregelen en de persconferentie komende vrijdagavond heeft ons doen besluiten dat het niet haalbaar is de wedstrijden van aanstaand weekend te organiseren. We hebben goede hoop dat we de wedstrijden vanaf februari wel mogen organiseren.

Zoals het nu lijkt mogen we weer los! In de eerste maanden van 2022 organiseren de wintercompetitie weer! Natuurlijk kijken we na lange tijd van stilstaan hiernaar uit. En ja; er staat geen fout in de titel. We zijn (helaas) genoodzaakt om de wedstrijden op een andere locatie te organiseren omdat Manege de Dollard te Winschoten besloten heeft de locatie niet meer beschikbaar te stellen voor het organiseren van wedstrijden. Het is gelukt om een andere locatie te vinden waar we onze wedstrijden mogen organiseren: Hippisch Centrum de Wolverlei te Vlagtwedde. Uiteraard zijn we erg enthousiast, blij en dankbaar dat we hier terecht kunnen en onze vereniging daarmee door kan gaan met het organiseren van wedstrijden.

We verwelkomen jullie graag op de volgende WEDSTRIJDDATA:
15 & 16 januari 2022 – Paarden en pony’s in alle klasses*
* Tevens is dit een voorselectiewedstrijd voor de Groningse kampioenschappen pony’s B t/m ZZ en paarden M1 t/m ZZL

19 & 20 februari 2022 – Paarden en pony’s in alle klasses

26 & 27 maart 2022 – Paarden en pony’s in alle klasses

16 april 2022 – Kür op muziek (onder voorbehoud)

Wil je meedoen? Geef je op via www.mijnknhs.nl. Voor meer informatie mail naar www.lrneta@hotmail.com.

NIEUWE LOCATIE:
Hippisch Centrum de Wolverlei
Barlagerachterweg 7
9541 XT Vlagtwedde


Wintercompetitie 2022 RV NETA te Vlagtwedde – wedstrijddata >>> UPDATE 12-01-2022!