Namens het bestuur van RV NETA willen wij u van harte uitnodigen voor onze Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op maandagavond 8 mei 2023 om 20:00 uur. U bent van harte welkom in Hippisch Centrum Avinia Staete – Manege de Dollard.

Met een kopje koffie of thee blikken wij terug op de bestuurlijke en lopende zaken van het afgelopen jaar. Uiteraard kijken we ook alvast vooruit naar het 100-jarig bestaan van RV NETA in oktober!!! Dit willen we uiteraard uitgebreid vieren, meer informatie hierover volgt. De agenda van de ALV ontvangt u via de e-mail. Mocht u een agendapunt aan de agenda willen toevoegen, laat het vooral weten door te reageren op de ontvangen e-mail.

We hopen jullie te zien en te spreken, tot dan!

Datum: maandag 8 mei 2023

Locatie:  Hippisch Centrum Avinia Staete – Manege de Dollard

Oostereinde 26, 9675 TA Winschoten

Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

met vriendelijke groet,

Bestuur RV NETA

8 Mei 2023 – Algemene Ledenvergadering RV NETA