D.D. 17-12-2023


In het weekend van 2 en 3 december stond het EDR Springconcours INDOOR NETA centraal. Met meer dan 400 starts van deelnemers uit de 3 Noordelijke provincies was het een bomvol weekend paardensport. Ook onze Oosterburen waren van de partij. Ondanks dat de thermometer een waarde liet zien van net boven de nul zorgde de gezellige en sportieve sfeer onder de ruiters, amazones, vrijwilligers en toeschouwers voor een warme ambiance. Het was een geslaagd weekend dat volledig in het teken stond van de paardensport.

De zaterdag stond volledig in het teken van de paarden. In de klasses 60 tot en met 135 centimeter werd er gestreden om de podiumplekken. Op de zondag mochten ook de pony’s hun opwachting maken met daarnaast een aantal paardenrubrieken van 70 tot en met 100 centimeter. Het was een spannende strijd, waarbij elke seconde en elke balk telden. Het was mooi om te zien dat iedereen er vol voor ging.

Alle springfoto’s van het evenement zijn gemaakt door Norine Habekothé van NH Photo en zijn terug te vinden via deze link.

We willen alle deelnemers, de vrijwilligers, het bestuur en de toeschouwers bedanken voor hun deelname, inzet en aanwezigheid. En uiteraard een bedankje voor Hippisch Centrum Avinia Staete voor het beschikbaar stellen voor de manege en de catering.

Wat ons betreft: tot volgend jaar!

We willen graag onze sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van de wedstrijden en voor het beschikbaar stellen van de extra prijzen!! Al onze sponsoren zijn te vinden onder het tabblad ‘Sponsoren LR Neta 2023-2024’ op onze website.

In het speciaal willen we het Interreg-EDR bedanken. Ons evenement “EDR Springconcours INDOOR NETA” is mogelijk gemaakt door het Interreg-programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie. Voor meer informatie over het Interreg pogramma, klik op deze link

Terugblik EDR Springconcours INDOOR NETA